Μαιευτική και γυναικολογία τι πρέπει να ξέρετε

Το Μαιευτικό και Γυναικολογικό Κέντρο Οικονομόπουλος παρέχει ολοκληρωμένη θεραπεία για κάθε είδους μαιευτική και γυναικολογική ανάγκη. Ο Επικεφαλής  ιατρός αλλά και μια αφοσιωμένη ομάδα που περιλαμβάνει μερικούς από τους καλύτερους ειδικούς γυναικολόγους,και λοιπούς επιστημονικούς Συνεργάτες με πολύ μεγάλη Εμπειρία σε όλων των ειδών τα περιστατικά είναι ο λόγος όπου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε ασφαλή και έμπειρα χέρια.

O Ιατρός και η ομάδα μαιών φροντίζει την κατάσταση από την πρώτη μέρα είναι σταθερά υπεύθυνοι για τη διαδικασία σε όλη τη διαδρομή.

Όλη η Επιστημονική  ομάδα που αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της μαιευτικής πρακτικής στο Μαιευτικό ιατρείο .Είμαστε  ειδικά εκπαιδευμένοι για να φροντίζουμε όλες τις πτυχές της εγκυμοσύνης και να παρέχουμε υποστήριξη από την πρώτη επίσκεψη έως την περίοδο μετά τον τοκετό.

Συμπληρωματικά και κατά περίπτωση η υποστήριξή μας παρέχει και συνεργασία με διαιτολόγους εκπαιδευτές γιόγκα και άσκησης και συμβούλους γαλουχίας, μαθημάτων Ανώδυνου Τοκετού κ.α.

Ας πάμε φυσικά

Το αποκορύφωμα αυτής της φροντίδας στη Γυναικολογικό Κέντρο – Ιατρείο Οικονομόπουλος είναι ο μεγάλος αριθμός φυσιολογικών κολπικών τοκετών. Σε αντίθεση με σχεδόν οποιοδήποτε σύγχρονο σύστημα υγειονομικής περίθαλψης οπουδήποτε στον κόσμο, η εγκυμοσύνη στα περισσότερα μέρη της  τελειώνει με καισαρική τομή. Αυτό είναι επιλογή της ίδιας της Μητέρας ή της Φύσης.

 Η φύση έχει επινοήσει διαδικασίες για τον τοκετό που λειτουργούν αρκετά καλά γενικά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Υπάρχουν οφέλη τόσο για τη μητέρα όσο και για το μωρό σε έναν φυσιολογικό τοκετό.

Πιστεύουμε στο να κάνουμε την εγκυμοσύνη και τον τοκετό όσο το δυνατόν πιο φυσικές με το πλεονέκτημα της τελευταίας τεχνολογίας να παρακολουθούμε στενά και να παρεμβαίνουμε όταν χρειάζεται.

Γυναικολογικές Υπηρεσίες

Τα προβλήματα του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος αποτελούν σημαντικό αριθμό προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου υγείας και θεραπείας γυναικολογικών διαταραχών. Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα έκτακτων και εκλεκτικών γυναικολογικών υπηρεσιών, που περιλαμβάνει διαχείριση διαταραχών της εμμήνου ρύσεως, ενδομητρίωσης και ορμονικών προβλημάτων, καθώς και διαφόρων μαζών και όγκων του αναπαραγωγικού συστήματος.